Project World Peace logoBHC Thatched Car Park

Home Natural Family Living Big Life Issues Animal-
Human-
Angel
Culture of Love Solar Culture Spirituality
Emotion


Contact Bruce

About PWP

Links

Photo Credits:-

All photos via
Bruce Mitchell & Denise Stephani
Butterfly Haven Castle - Thatched Car Park

As the property's double garage was transformed into a Castle, parking for guests was created alongside the driveway in a double parking area.
It was open-sided, whilst thatch provided shelter from rain and sun.
It had a chain that could be secured across its entrance.
Underneath the parking area, a utility room was also part of the design. This looked onto the Play Park.

Thatched Car Park
Thatched Car Park

Ready to be thatched
Ready to be thatched

Roof structure
Roof structure

Thatched Car Park & Utility Room
Thatched Car Park & Utility Room

Double arched door entrance to Utility Room
Double arched door entrance to Utility Room

At night
At night

At night
At night

Thatched Car Park (to left) seen from top of driveway with view of valley
Thatched Car Park (to left) seen from top of driveway

Building the basic structure
Building the basic structure

Waterproofing it
Waterproofing it

Cladding the car park structure with sandstone
Cladding the car park structure with sandstone (found on the property)

Cladding the car park structure with sandstone
Cladding the car park structure with sandstone

Lower part of structure

Also see:-

Butterfly Haven Castle

Photo Galleries
__________

Click on any image and see it larger!

Top of Page Contact Bruce
© Bruce Mitchell 2019-Now. All rights reserved.
Page last updated: 1 June 2019.